01 / 01

Africa Business School Parking

``Like a body where each organ is mutually connected to the good functioning of the other, the parking lot of ABS completes and reflects the image of the interior of the main building, but also affirm a satisfaction and a confidence that we were reconfigured for the design of the car park and the main entrance.

In the same way as the initial project, which was thought out in the smallest detail by our creative team, the car park, even before its entry, represents a continuity of the same overall vision, and put forward the latest advanced technologies, pragmatically used to ensure a smooth and intelligent use of the surface.

Minimal design and green spaces are also waiting to announce a prelude to the interior atmosphere, and to respect cognitive and cultural factors, in a space that promotes human diversity and intercultural and professional exchanges. ``

CATEGORIES

Public Space

SHARE
© DWP 2018. All rights reserved